דג מלוח כבוש בשמן זית ועראק - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון דג מלוח כבוש בשמן זית ועראק

הדג צריך להיות מוצק, מבריק, בעל בטן בהירה. רצוי לבקש לפלט את הדג במקום

4 מנות דרגת קושי: קל
דג מלוח

דג מטיאס טוב אפשר לקנות בשווקים ובחנויות מתמחות, מתוך חביות עץ.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

4 דגי מטיאס מנוקים ל-8 פילטים

2 בצל אדום פרוסים לטבעות דקות

1 כפית גרגירי פלפל שחור

חצי כפית גרגירי פלפל אנגלי

חצי כפית גרגירי כוסברה

3 עלי דפנה

כף עראק

חצי לימון שטוף, פרוס לפרוסות

שמן זית

 

להגשה:

שמנת חמוצה, בצל ירוק, פלפל חריף ומיץ לימון

הוראות הכנה

בצנצנת מעוקרת מניחים פילטים של דג, פלחי לימון ותבלינים בשכבות צפופות.

מטפטפים מסביב עראק, מכסים בשמן זית ומאחסנים סגור במקרר. הדג מוכן לאחר יומיים.

מגישים, מסונן מהשמן, עם שמנת חמוצה, בצל ירוק, פלפל חריף וכמה טיפות מיץ לימון מעל.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות