מתכון

קיגל ים־תיכוני עם מנגולד ותרד

הקוגל, מאפה שחום ועגלגל, היה כה חביב על יהודי אשכנז, עד שהמליצו לבדוק ביהדותו של מי שלא אכל אותו בבוקר שבת. הפעם בגרסה קלילה

הדיי עפאים
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
קיגל ים־תיכוני עם מנגולד ותרד
צילום: דן פרץ
הדיי עפאים
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל

רכיבים

הוראות הכנה

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ