מתכון

דאל מקאני - תבשיל עדשים הודי

הדאל הוא נזיד עדשים הודי עשיר בטעמו והוא מהווה את אחת ממנות הבסיס הנפוצות בתת היבשת. מתכון של השף ג'אגוויר סיג ממסעדת אינדירה

ג'אגוויר סיג, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ג'אגוויר סיג, שף אורח
דירוג הגולשים
2 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:5 סועדים
דאל

רכיבים

הוראות הכנה

מטגנים בסיר עם מעט שמן את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את השום הקצוץ, הג'ינג'ר, והצ'ילי ומטגנים תוך ערבוב לדקה נוספת. מוסיפים את העגבניות, מערבבים, מתבלים בעזרת הקארי, הכורכום, והפלפל וממשיכים לטגן לעוד מספר דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים את העדשים ומטגנים למשך מספר דקות תוך ערבוב. מוסיפים מים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה למשך כשעה וחצי. תוך כדי בישול פותחים את הסיר ומערבבים מעת לעת. לאחר כשעה וחצי טועמים, מתבלים במלח ומשלימים טעם על פי הצורך. לקראת ההגשה, מוסיפים לתבשיל את הכוסברה הקצוצה ומגישים חם!

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ