אלו גובי - תבשיל תפוחי אדמה וכרובית הודי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון אלו גובי - תבשיל תפוחי אדמה וכרובית הודי

אלו (תפוח אדמה) גובי (כרובית) היא מנה הודית טבעונית קלאסית ובסיסית, פשוטה להכנה, וטעימה להפליא בפשטותה. מנה של השף ג'אגוויר סיג ממסעדת אינדירה

דרגת קושי: קל
מתכון הודי עם כרובית
גיא הכט
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

250 גרם תפו"א קלוף וחתוך לקוביות

250 גרם כרובית מפורקת לפרחים

2  בצלים לבנים בינוניים קצוצים

חופן של כוסברה קצוצה

כפית שום קצוץ

כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ

פלפל אדום חריף קטן קצוץ

2 כפיות זרעי כמון

1/2 כף גראם מסאלה

מלח

שמן

מים

הוראות הכנה

מחממים כ- 3 כפות שמן בסיר. מוסיפים את זרעי הכמון, הפלפל הקצוץ, השום והג'ינג'ר עד שטעמי התבלינים נספגים בשמן החם. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד הזהבה. מוסיפים את הגראם מסאלה ומערבבים. מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומים עד כיסוי ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומכסים את הסיר לבישול של כרבע שעה עד שתפוחי האדמה מתרככים. מוסיפים את פרחי הכרובית וממשיכים לבשל למשך כעשר דקות נוספות עד שגם הכרובית מתרככת. ממליחים לפי הטעם, ומשלימים תיבול עם הגראם מסאלה. ממש לפני ההגשה מוסיפים את הכוסברה הקצוצה.

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות