פודינג אורז הודי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פודינג אורז הודי

הגרסה ההודית לפודינג. ניתן להגישו חם או קר. מתכון של השף ג'אגוויר סיג ממסעדת אינדירה

6-8 סועדים דרגת קושי: קל

פודינג אורז הודי
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

1 כוס אורז בסמטי מסונן

2 כפות חמאה איכותית (ללא מלח)

כפית זעפרן כתוש

רבע כפית הל טחון

5 כוסות חלב

כוס סוכר

רבע כוס פיסטוקים קצוצים( או שקדים/אגוזים)

רבע כוס קשיו פרוס קלוי

 

הוראות הכנה

מחממים בסיר חמאה על להבה בינונית. מוסיפים את האורז ומערבבים. מוסיפים זעפרן והל ומערבבים. מבשלים כדקה וחצי ומערבבים מפעם לפעם. מוסיפים את החלב ומבשלים על להבה קטנה עד צמצום חצי מכמות החלב. מוסיפים סוכר ומבשלים תוך כדי ערבוב כשתיים-שלוש דקות. מגישים עם קשיו קלוי ופיסטוקים קצוצים.   



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות