מתכון

קרקר קוואקר ואגוזי לוז

המרקם של הקרקר הזה הוא יותר קראמבלי (פירורי), וזאת בזכות הקוואקר שבבצק, שמחליף את הקמח. מתכון של הקונדיטורית נופר צור (הרובע השישי)

נופר צור, קונדיטורית אורחת
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
קרקר קוואקר ואגוזי לוז
צילום: דודו בכר
נופר צור, קונדיטורית אורחת
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:60 קרקרים

רכיבים

לפיזור

הוראות הכנה

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ