אווז צלוי ברוטב תפוחים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון אווז צלוי ברוטב תפוחים

עם כל הכבוד לגורמה, חוזרים למתכונים המסורתיים. מתכון של מסעדת קיטון

4 מנות דרגת קושי: קל
אווז צלוי ברוטב תפוחים
באדיבות מסעדת קיטון
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 1.0 1 5 1

רכיבים

4 שוקי אווז

קצת שומן אווז

ארבעה תפוחים

חצי כוס יין אדום

2 בצלים

מלח, פלפל, פפריקה אדומה

הוראות הכנה

מחוררים את האווז במזלג ומורחים אותו היטב בתבלינים.

מכניסים לתנור לשעה וחצי על חם בינוני ומידי פעם מרטיבים אותו בנוזלים של עצמו. הופכים וחוזרים על אותו התהליך עד לריכוכו המלא . 

במחבת מטגנים במעט שומן אווז את תפוחי העץ החתוכים לפרוסות דקות יחד עם חצי כוס יין אדום, עד לריכוך לא מלא.

מצננים את השוקיים מעט ומוסיפים אותן למחבת עם התפוחים לטיגון של 2 דקות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות