סלסת תמרים צהובים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלסת תמרים צהובים

מתקתקה ומעט חריפה ופשוטה מאוד להכנה

250 מ"ל דרגת קושי: קל
סלסת תמר צהוב
מתן שופן

סלסת התמרים הצהובים נפלאה לליווי של מנות רבות. החל בירקות צלויים, גבינות עזות טעם וכלה במנות בשר כמו סטייקים או אפילו שניצלים.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 1

רכיבים

תריסר תמרים צהובים

1/2 פלפל אדום חריף (או יותר, אם אוהבים)

2-3 שיני שום, קלופות

1/4 צרור כוסברה, שטופה

1/3 כוס שמן זית

מלח לפי הטעם

הוראות הכנה

שוטפים את התמרים, חוצים, מגלענים ומסירים את העוקץ. אפשר לקצוץ ידנית את כל המרכיבים, אך פשוט יותר להשתמש במעבד מזון. אם משתמשים במעבד מזון, מומלץ לקצוץ את המרכיבים בנפרד מאחר שכל אחד מהם זקוק לזמן קיצוץ שונה, או לחלופין להכניס אותם בהדרגה על פי הסדר הבא: שום, פלפל אדום, כוסברה ותמרים צהובים (בכל פעם שהמרכיב הקודם מגיע כמעט לרמת הקיצוץ הרצויה – מוסיפים את המרכיב הבא). כדי לא לקבל מחית של תמרים צהובים, חשוב לקצוץ את המרכיבים בפולסים ולא על מצב אוטומט. המרקם הרצוי הוא חתיכות קטנות מאוד, בדומה לגרגרים קטנים. יוצקים שמן זית ומוסיפים מלח. מערבבים היטב. טועמים, ואם צריך, מוסיפים עוד מלח. מעבירים לצנצנת ומאחסנים במקרר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות