סשימי אינטיאס וסברס - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סשימי אינטיאס וסברס

3-4 סועדים דרגת קושי: קל
סשימי אינטיאס 
וסברס
מתן שופן
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

200 גרם פילה אינטיאס

(ללא העור, או דג ים לבן אחר)
2 סברס
כתריסר גבעולי עירית
3–4 עגבניות שרי או 1 עגבניה
3 כפיות טפנד זיתים
שמן זית
1 ליים
1 גבעול שמיר
קורט מלח ים אטלנטי

הוראות הכנה

פורסים את פילה הדג לפרוסות בעובי של כ-1/2 ס"מ, ומסדרים על צלחת רחבה. קולפים את הסברס, שוטפים ופורסים לאורך לשמיניות. מפזרים גם אותם בצלחת. שוטפים את העירית, וקוצצים דק מאוד. מפזרים על גבי פרוסות הדג והסברס. חוצים את העגבניות, וסוחטים אותן על גבי פרוסות הדג. מפזרים את טפנד הזיתים בין הפרוסות, ויוצקים מעל הכל שמן זית בנדיבות. מגרדים את קליפת הליים, ומפזרים בצלחת. סוחטים את הליים, ויוצקים את המיץ. מפזרים עלי שמיר בצלחת, ובוזקים  מלח ים אטלנטי.
מגישים מיד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות