מתכון

סשימי אינטיאס וסברס

מתן שופן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
מתן שופן
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:3-4 סועדים
סשימי אינטיאס 
וסברס

רכיבים

  • 200 גרם פילה אינטיאס
  • (ללא העור, או דג ים לבן אחר)
  • 2 סברס
  • כתריסר גבעולי עירית
  • 3–4 עגבניות שרי או 1 עגבניה
  • 3 כפיות טפנד זיתים
  • שמן זית
  • 1 ליים
  • 1 גבעול שמיר
  • קורט מלח ים אטלנטי

הוראות הכנה

פורסים את פילה הדג לפרוסות בעובי של כ-1/2 ס"מ, ומסדרים על צלחת רחבה. קולפים את הסברס, שוטפים ופורסים לאורך לשמיניות. מפזרים גם אותם בצלחת. שוטפים את העירית, וקוצצים דק מאוד. מפזרים על גבי פרוסות הדג והסברס. חוצים את העגבניות, וסוחטים אותן על גבי פרוסות הדג. מפזרים את טפנד הזיתים בין הפרוסות, ויוצקים מעל הכל שמן זית בנדיבות. מגרדים את קליפת הליים, ומפזרים בצלחת. סוחטים את הליים, ויוצקים את המיץ. מפזרים עלי שמיר בצלחת, ובוזקים  מלח ים אטלנטי.
מגישים מיד.

תגובות