מתכון

דאל עדשים עם תרד

המנה אולי הכי מפורסמת בהודו זה דאל. דאל הוא למעשה תבשיל עדשים, אותו מכינים ההודים באין ספור גרסאות, החל ממרקים ועד תבשילים ונזידים עשירים. מתכון של השף ג'בד קארניי (ממסעדת אינדירה)

ג'בד קארניי, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דאל עדשים עם תרד
צילום: דודו בכר
ג'בד קארניי, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4-6 סועדים

תגובות