עוגה בחושה של פטל יוגורט וליים - עוגות וקינוחים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגה בחושה של פטל יוגורט וליים

חם, חם מדי ואני אפילו לא יכולה לחשוב על לאכול משהו מתוק. השילוב בין החמצמצות של היוגורט, ליים ופטל בעוגה הזו הופך אותה למרעננת וקלילה במיוחד. מתכון של הקונדיטורית מאיה כהן מקפה ליזלוטה

2 תבניות אינגליש 30 דרגת קושי: קל
עוגת פטל וליים
דודו בכר

במקרה ולא מצאתם ליים אצל הירקן השכונתי או בסופר, אז תרגישו חופשי להחליף בלימון.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

4 ביצים

350 גרם סוכר + סוכר לפיזור מעל העוגות

1 כפית מחית וניל

60 גרם מיץ ליים

גרידה מקליפת ליים אחד

130 גרם שמן קנולה

150 גרם יוגורט כבשים

200 גרם קמח תופח

3 גרם מלח

200 גרם פטל

הוראות הכנה

מקציפים ביצים, סוכר ווניל עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.

מוסיפים באיטיות ובהדרגה מיץ ליים, שמן ויוגורט.

מנפים יחד את החומרים היבשים: קמח ומלח. מוסיפים את קליפת הליים המגורדת ומערבבים.

מחליפים לוו גיטרה, מוסיפים את האבקות ומערבבים רק עד להטמעות בתערובת.

מוסיפים את מחצית מכמות הפטל ומערבבים רק עד להטמעות בתערובת. אם משתמשים בפטל קפוא, לא מפשירים אותו לפני ההוספה לבלילה.

מעבירים לתבניות ומפזרים מעל את יתרת הפטל. מפזרים מעט סוכר מעל כל עוגה.
אופים ב-165 מעלות כ-40 דקות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות