עוגת דבש ריקוטה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת דבש ריקוטה

עוגת הדבש הקלאסית מקבלת טוויסט עשיר גבינתי ומפתיע באמצעות מלית ריקוטה. מתכון של הקונדיטורים אמיר פורת ורוסלה יונה מקונדיטוריית "ביסקוטי"

2 תבניות אינגליש קייק דרגת קושי: קל
דבש ריקוטה
דודו בכר

כמה טיפים חשובים לאפייה עם דבש:

השתמשו תמיד בדבש איכותי ולא בתחליפים. השתמשו בדבש במרקם נוזלי. אם הדבש במרקם מוצק, מומלץ לחממו במיקרוגל למשך מספר שניות.

מומלץ להכין עוגת דבש יום או יומיים מראש ולאחסנה במקרר.

עוגת דבש אופים בחום נמוך יחסית, בכדי לשמור על מרקם וצבע.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

4 ביצים

150 גרם סוכר

150 מ"ל שמן

200 גרם דבש

350 גרם קמח

10 גרם (שקית) אבקת אפייה

1 כפית סודה לשתייה

כוס חליטת תה פירות חזק

1 כפית קינמון

1 כפית ג'ינג'ר

רבע כפית ציפורן

למילוי הריקוטה:

250 גרם גבינת טוב טעם

125 גרם (חצי חבילה) ריקוטה

4 כפות סוכר

70 גרם אינסטנט פודינג וניל

גרידה מתפוז אחד

הוראות הכנה

מקציפים את ביצים עם הסוכר.

מוסיפים שמן ולאחריו את הדבש.

בקערה, מערבבים את כל התבלינים עם הקמח, אבקת האפייה והסודה לשתייה ומוסיפים לבלילה.

מוסיפים את כוס חליטת התה.

יוצקים לתחתית כל תבנית מחצית ממילוי הריקוטה. מורחים לקבלת שכבה אחידה.

על שכבת הריקוטה מוזגים מחצית ממסת עוגת הדבש.

אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך כ-40 דקות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות