מתכון

פאי לימון ודבש

עוגה שתפאר את שולחן החג: בסיס פאי עם בצק חמאתי עשיר שעליו מלית לימונית צהובה חמצמצה-מתוקה ועליהן ציפוי קצפתי עדין. מתכון של הקונדיטורים אמיר פורת ורוסלה יונה מקונדיטוריית "ביסקוטי"

אמיר פורת ורוסלה יונה, שף קונדיטורים אורחים
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
פאי לימון ודבש
צילום: דודו בכר
אמיר פורת ורוסלה יונה, שף קונדיטורים אורחים
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:תבנית בקוטר 26 ס"מ

תגובות