עוגת קראמבל ופרי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת קראמבל ופרי

עוגה שמשלבת מרקם רטוב ועסיסי עם פירותיות הנובעת משילוב התאנים הטריות, יחד עם פירורי קראמבל פריכים. כל ביס מגלם בתוכו את המשחק בין המרקמים

2 תבניות אינגליש קייק דרגת קושי: קל
עוגת קראמבל ופרי
תומר אפלבאום

ניתן גם לקרר את העוגה במקרר ולאכול אותה קרה ביום המחרת וליהנות מההעצמה של הטעמים.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

לעוגה:

175 גרם חמאה רכה

300 גרם סוכר

1 כפית תמצית וניל

150 גרם גבינה 5%

3 ביצים בגודל לארג'

250 גרם קמח

10 גרם אבקת אפייה

6 תאנים טריות שטופות וקצוצות גס

לקראמבל:

150 גרם חמאה

2  כוסות קמח
3/4  כוס סוכר חום
1 כפית תמצית וניל

הוראות הכנה

הקראמבל:

מכניסים למיקסר את כל מרכיבי הקראמבל ומערבבים עד לקבלת פירורים דקים.

מניחים בצד.

העוגה:

במיקסר עם וו גיטרה: מערבבים את החמאה, הסוכר והווניל.

מוסיפים לתערובת את הגבינה הלבנה והביצים ומערבבים.

מוסיפים את המרכיבים היבשים ומערבבים.

שופכים את התערובת לתבניות האינגליש קייק.

מפזרים את התאנים, ומעל הכל את הקראמבל.

אופים למשך 40 דקות בחום של 180 מעלות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות