מתכון

מיני קוגלהוף עם דבש ותפוחי עץ

במקום תבנית קוגלהוף גדולה, המיני קוגלהוף מאפשרות להגיש כמות עוגות לפי כמות האורחים, ומתאפיינות במרקם אוורירי יחסית הודות ליוגורט שבבלילה

עידית בן צבי , קונדיטורית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עידית בן צבי , קונדיטורית אורחת
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:2 תבניות מיני קוגלהוף מסיליקון
מיני קוגלהוף עם דבש ותפוחי עץ
צילום: תומר אפלבאום

רכיבים

  • 200 גרם חמאה
  • 200 גרם סוכר  (1 כוס)
  • 3 ביצים
  • 4 כפות דבש
  • 350 גרם קמח
  • קורט מלח
  • 10 גרם אבקת אפייה (3 כפיות)
  • 200 גרם יוגורט
  • 2 תפוחי עץ פרוסים דק ומקולפים
  • 1 כף חמאה
  • 2 כפות סוכר

לקישוט:

  • תפוח עץ טרי פרוס
  • 2 כפות שקדים מולבנים פרוסים
  • 2 כפות סוכר דמררה
  • *ניתן לזרות אבקת סוכר לפני ההגשה

הוראות הכנה

מכוונים תנור ל- 165 מעלות.

מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הסוכר, הדבש והביצים.

מוסיפים קמח, מלח, אבקת אפייה ויוגורט.

פורסים תפוח עץ לפרוסות דקות, מוסיפים 1 כף חמאה ו-2 כפות סוכר, מבשלים במחבת עד ריכוך ומצננים.

משמנים 2 תבניות אינגליש קייק, מערבבים את התערובת עם התפוחים המבושלים, ומקשטים עם תפוחי עץ פרוסים דק, שקדים מולבנים פרוסים וסוכר דמררה.

אופים  35-40 דקות עד להזהבה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ