מיני קוגלהוף עם דבש ותפוחי עץ - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מיני קוגלהוף עם דבש ותפוחי עץ

במקום תבנית קוגלהוף גדולה, המיני קוגלהוף מאפשרות להגיש כמות עוגות לפי כמות האורחים, ומתאפיינות במרקם אוורירי יחסית הודות ליוגורט שבבלילה

2 תבניות מיני קוגלהוף מסיליקון דרגת קושי: קל
מיני קוגלהוף עם דבש ותפוחי עץ
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

200 גרם חמאה

200 גרם סוכר  (1 כוס)

3 ביצים

4 כפות דבש

350 גרם קמח

קורט מלח

10 גרם אבקת אפייה (3 כפיות)

200 גרם יוגורט

2 תפוחי עץ פרוסים דק ומקולפים

1 כף חמאה

2 כפות סוכר

לקישוט:

תפוח עץ טרי פרוס

2 כפות שקדים מולבנים פרוסים

2 כפות סוכר דמררה

*ניתן לזרות אבקת סוכר לפני ההגשה

הוראות הכנה

מכוונים תנור ל- 165 מעלות.

מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הסוכר, הדבש והביצים.

מוסיפים קמח, מלח, אבקת אפייה ויוגורט.

פורסים תפוח עץ לפרוסות דקות, מוסיפים 1 כף חמאה ו-2 כפות סוכר, מבשלים במחבת עד ריכוך ומצננים.

משמנים 2 תבניות אינגליש קייק, מערבבים את התערובת עם התפוחים המבושלים, ומקשטים עם תפוחי עץ פרוסים דק, שקדים מולבנים פרוסים וסוכר דמררה.

אופים  35-40 דקות עד להזהבה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות