מאפינס דבש, סילאן ותמרים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מאפינס דבש, סילאן ותמרים

המאפינס הללו מתפקדים כעוגיה לכל דבר. עוגיה קטנה ורכה שאני אוהבת ללוות איתה את הקפה, או לחטוף על הדרך כשמתחשק לי משהו מתוק ולא כבד ואחרי ארוחת חג דשנה זה מתגלה כפתרון נפלא

12 יחידות דרגת קושי: קל
מאפינס
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 גביע ממרח תמרים או 200 גרם תמרים קצוצים היטב

50 מ"ל דבש

50 מ"ל סילאן

150 גרם סוכר חום

200 גרם חמאה

3 ביצים

350 גרם קמח

10 גרם אבקת אפיה

6 גרם סודה לשתיה

1 גביע שמנת חמוצה

הוראות הכנה

במיקסר עם וו גיטרה: מקציפים את הסוכר והביצים עד לקבלת תערובת תפוחה.

מוסיפים את הדבש, הסילאן וממרח התמרים.

מוסיפים את כל החומרים היבשים ומערבבים.

לבסוף מוסיפים לתערובת את השמנת החמוצה ומערבבים.

יוצקים את התערובת לתבנית שקעי מאפינס משומנת עד ל-3/4 מגובה השקע.

אופים בתנור בחום של 170 מעלות למשך 20 דקות.

מצננים ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות