מתכון |

קטאייף ממולא בתמרים ואגוזים

ניר צוק, שף אורח
ניר צוק, שף אורח
קטאייף במילוי תמרים

רכיבים

לקטאייף:

למילוי:

לסירופ:

הוראות הכנה

במעבד מזון טוחנים ביחד את כל המרכיבים להכנת הקטאייף, ומניחים למסה להתקרר למשך חצי שעה.

במחבת משומנת יוצרים חביתיות דקיקות מהמלית ומייבשים בלי להפוך.

במעבד מזון טוחנים ביחד את כל המרכיבים של המילוי.

ממלאים את הקטאייף, סוגרים ומהדקים היטב.

מקררים במשך שעה.

בסיר קטן מרתיחים את הרכיבים לסירופ ומביאים לרתיחה, ממשיכים לבשל כ-2 דקות ומורידים מהאש.

לפני ההגשה מחממים מחבת עם חמאה וסירופ ומטגנים את הקאטיף בסירופ כ-2 דקות מכל צד.

מגישים עם הסירופ.

תגובות