קטאייף ממולא בתמרים ואגוזים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קטאייף ממולא בתמרים ואגוזים

6 מנות דרגת קושי: קל
קטאייף במילוי תמרים
מוטי מילרוד
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

לקטאייף:

4 כוסות קמח
1 כוס סולת
1 כוס חלב
500 מ"ל מים
1 כפית שמרים
1 כפית סודה לשתייה

למילוי:

קילו תמרים מגולענים
200 גרם אגוזי מלך קלויים

לסירופ:

קילו סוכר
ליטר מים

הוראות הכנה

במעבד מזון טוחנים ביחד את כל המרכיבים להכנת הקטאייף, ומניחים למסה להתקרר למשך חצי שעה.

במחבת משומנת יוצרים חביתיות דקיקות מהמלית ומייבשים בלי להפוך.

במעבד מזון טוחנים ביחד את כל המרכיבים של המילוי.

ממלאים את הקטאייף, סוגרים ומהדקים היטב.

מקררים במשך שעה.

בסיר קטן מרתיחים את הרכיבים לסירופ ומביאים לרתיחה, ממשיכים לבשל כ-2 דקות ומורידים מהאש.

לפני ההגשה מחממים מחבת עם חמאה וסירופ ומטגנים את הקאטיף בסירופ כ-2 דקות מכל צד.

מגישים עם הסירופ.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות