מתכון |

ממרח תמרים פיקנטי

על לחם או על קרקרים, כמתאבן או סתם כנשנוש בכריך - ממרח תמרים מתוק חריף

ניר צוק, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ניר צוק, שף אורח
צילום: מוטי מילרוד

רכיבים

  • חצי קילו תמרים

  • צרור כוסברה

  • חצי פלפל ירוק חריף

הוראות הכנה

מגלענים את התמרים.
קוצצים את הכוסברה גס.
במעבד מזון טוחנים את כל הרכיבים ביחד עד לקבלת מרקם חלק ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ