בלונדיס דבש ואגוזים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון בלונדיס דבש ואגוזים

הכירו את האחים הבהירים של הבראוניז: בלונדיס דבש עם תוספת מליחות וטוויסט עם אגוזים מקורמלים בדבש ומעט מלח. התוצאה: קינוח שגם מתנגדי עוגת הדבש הנחרצים ביותר יאהבו. מתכון של השף קונדיטורית מאיה כהן מליזלוטה

תבנית או רינג בגודל 30X40 דרגת קושי: קל
בלונדיס
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

לבלילת הבלונדיז:

350 גרם חמאה

200 גרם סוכר דמררה

200 גרם סוכר לבן

100 גרם דבש

2 כפיות מחית וניל

4 ביצים

2 אספרסו קצר (60 מ"ל)

450 גרם קמח

5 גרם אבקת אפייה

8 גרם מלח

לאגוזים:

400 גרם אגוזים מסוגים שונים (פקאן, מלך, לוז, שקדים)

5 גרם מלח

20 גרם דבש

הוראות הכנה

שוטפים את האגוזים במים ומסננים. מערבבים עם דבש ומלח.

קולים את תערובת האגוזים בתנור, בחום של 170 כ-10 דקות, עד שהם מזהיבים מעט אך לא משחימים. מצננים.

במיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה, וניל, שני סוגי סוכר ודבש. במהלך הערבוב מנקים את דפנות המיקסר מספר פעמים.

מוסיפים ביצים ואספרסו בהדרגה, תוך כדי ערבוב במהירות בינונית. מוסיפים ביצים רק כאשר הכמות הנוספת נטמעה בתערובת. במהלך הערבוב מנקים את דפנות המיקסר מספר פעמים.

מוסיפים מלח, אבקת אפייה וקמח, ומערבבים רק עד שנטמע בתערובת.

מוסיפים מחצית מכמות האגוזים ומערבבים רק עד שנטמעים בתערובת.

משטחים את הבלילה בתבנית או רינג בגודל 30X40 מרופדים נייר אפייה משומן.

מפזרים את יתרת האגוזים מעל הבלילה.

אופים ב- 160 מעלות כ- 27 דקות. הבלונדיז צריכים להשאר מעט לחים ולהראות לא אפויים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות