סלט דלעת עם לימון כבוש וגרעיני דלעת - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט דלעת עם לימון כבוש וגרעיני דלעת

מתכון של רועי גנצולה, השף של מסעדת קלמטה

6 מנות דרגת קושי: קל
סלט דלעת עם לימון כבוש
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.5 1 5 2

רכיבים

2 דלוריות קטנות ‏(קילו‏)

3 כפות שמן זית
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כף וחצי לימון כבוש קצוץ קטן
2 כפות דבש
חצי כפית פפריקה חריפה
רבע כפית פפריקה מתוקה
רבע כפית מלח
4 כפות זרעי דלעת

הוראות הכנה

מקלפים את הדלורית עם קולפן וחותכים לקוביות בגודל של 1 ס”מ. מחממים תנור ל–220 מעלות. מושחים את הדלורית בשמן זית, מלח ופלפל שחור וצולים רבע שעה או עד שהקוביות רכות. מצננים ומעבירים לקערה.
מתבלים בלימון כבוש, דבש, פפריקה מתוקה וחריפה, ומעט מלח. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים גרעיני דלעת ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות