מרק וישיסואז טבעוני (מרק תפוחי אדמה וכרישה צרפתי) - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרק וישיסואז טבעוני (מרק תפוחי אדמה וכרישה צרפתי)

מרק טבעוני לימים המתקרירים. מתכון באדיבות השף יניב פרטוש מ"החוויה הטבעונית"

דרגת קושי: קל
מרק וישיסואז
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

5 תפוחי אדמה לבנים חתוכים לקוביות

1 כרישה גדולה פרוסה

4 שיני שום

2 ליטר ציר ירקות/ מים

50 גרם קשיו (לא קלוי!)

1 גבעול סלרי שבור

1 כפית מלח

2 עלי דפנה

2 גרגירי פלפל אנגלי

מעט שמן זית

הוראות הכנה

מאדים בסיר עם שמן הזית את הכרישה, גבעול הסלרי והשום ומתבלים בעלי דפנה ופלפל אנגלי. מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומאדים כ- 2 דקות נוספות. מוסיפים את ציר הירקות/ מים ואת אגוזי הקשיו, ומביאים לרתיחה. מורידים את הלהבה ומבשלים על אש נמוכה כ - 40 דקות. מתבלים במלח ומערבבים קלות. מוציאים מהמרק את הפלפל אנגלי ועלי הדפנה, מעבירים את התוכן לבלנדר (רצוי מאוד "ויטמיקס") וטוחנים תוך כדי הוספת נוזלי הבישול עד לקבלת מרקם חלק וקטיפתי. טועמים ומשפרים טעם.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות