מרק גולאש טבעוני - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרק גולאש טבעוני

מרק טבעוני לימים המתקרירים. מתכון באדיבות השף יניב פרטוש מ"החוויה הטבעונית"

דרגת קושי: קל
מרק גולש טבעוני
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

מעט שמן קוקוס לטיגון

1 קוביה טופו קשה חתוך לקוביות מושרה במעט סויה

4 בצלים  פרוסים

3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות

2 גבעולי סלרי אמריקאי חתוכים לקוביות

3 גזרים חתוכים לקוביות קטנות

5 כפות פפריקה מתוקה

1 כפות כמון

4 שיני שום מעוך

4 עלי דפנה

4 גרגרי פלפל אנגלי

1 כפית פלפל שחור גרוס

מעט מלח

מעט סוכר

2 ליטר ציר ירקות/ מים

הוראות הכנה

מאדים את הבצל בסיר עם מעט שמן עד לשקיפות, מוסיפים הגזר וממשיכים לאדות כשתי דקות נוספות. מוסיפים את השום והתבלינים מערבבים ומוסיפים את ציר הירקות. מבשלים כ- 40 דקות על אש נמוכה. במחבת נוסף מטגנים קלות עד להשחמה מלאה את קוביות הטופו. מוסיפים את קוביות הטופו המושחמות למרק, מבשלים כ- 5 דקות נוספות, טועמים ומשפרים טעם.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות