עוגיות ערמונים ושוקולד - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגיות ערמונים ושוקולד

יפות, אלגנטיות, רכות ומאוד טעימות. טעם הערמונים המתקתק משתלב נפלא עם מרירות השוקולד המריר

50-60 עוגיות דרגת קושי: קל
עוגיות ערמונים ושוקולד
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

150 גרם ערמונים קלופים (בוואקום)

3/4 כוס (150 גרם) סוכר חום כהה
200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
כוס וחצי (210 גרם) קמח מנופה
רבע כפית אבקת אפייה
קורט מלח
70 גרם קוביות שוקולד חתוכות לרבעים או למטבעות קטנות

הוראות הכנה

במעבד מזון עם להב מתכת טוחנים ערמונים וסוכר חום עד קבלת מחית חלקה. מוסיפים חמאה ומעבדים היטב. מנפים את החומרים היבשים. פותחים את מכסה המעבד, מוסיפים את כל הקמח, סוגרים ומעבדים לשתיים־שלוש שניות. מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומקררים שעה במקרר. צרים כדורים קטנים ופוחסים אותם למטבעות עבות. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים זה מזה. מניחים רבע קוביית שוקולד באמצע כל עוגייה, לוחצים מעט ומקפיאים לרבע שעה. מחממים תנור ל-150 מעלות ואופים 30 דקות. מצננים בתבנית לפני שמעבירים לכלי אטום.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות