שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מתכון

סלט תפוחי אדמה ונבטי חמניות ברוטב חרדל

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
סלט תפוחי אדמה ונבטי חמניות ברוטב חרדל
צילום: לימור לניאדו תירוש
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 מנות

אפשר להעשיר את הסלט בארבע ביצים קשות חתוכות לקוביות, פשוט ונהדר

רכיבים

  • 4 תפוחי אדמה קלופים וחצויים
  • 4 מלפפונים חמוצים חתוכים לעיגולים
  • 1 בצל אדום קלוף ופרוס לחצאי עיגולים
  • 1 כף צלפים
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 2 כפיות חרדל
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

שמים בסיר את תפוחי האדמה, ממלאים במים קרים ומעט מלח, מרתיחים ומבשלים עד ריכוך. מסננים, מעבירים למים קרים לעצירת הבישול, וחותכים לקוביות. שמים בצנצנת את מרכיבי הרוטב ומנערים היטב. בקערה גדולה מערבבים ביד קלה את כל מרכיבי הסלט, יוצקים מעל את הרוטב, מערבבים ומגישים מיד.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ