סלט תפוחי אדמה ונבטי חמניות ברוטב חרדל - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט תפוחי אדמה ונבטי חמניות ברוטב חרדל

4 מנות דרגת קושי: קל
סלט תפוחי אדמה ונבטי חמניות ברוטב חרדל
לימור לניאדו תירוש

אפשר להעשיר את הסלט בארבע ביצים קשות חתוכות לקוביות, פשוט ונהדר

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

4 תפוחי אדמה קלופים וחצויים

4 מלפפונים חמוצים חתוכים לעיגולים
חופן גדול של נבטי חמנייה
1 בצל אדום קלוף ופרוס לחצאי עיגולים
1 כף צלפים
לרוטב:
3 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
2 כפיות חרדל
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

שמים בסיר את תפוחי האדמה, ממלאים במים קרים ומעט מלח, מרתיחים ומבשלים עד ריכוך. מסננים, מעבירים למים קרים לעצירת הבישול, וחותכים לקוביות. שמים בצנצנת את מרכיבי הרוטב ומנערים היטב. בקערה גדולה מערבבים ביד קלה את כל מרכיבי הסלט, יוצקים מעל את הרוטב, מערבבים ומגישים מיד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות