סלט כרוב אגוזים ונבטים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט כרוב אגוזים ונבטים

4 מנות דרגת קושי: קל
סלט כרוב אגוזים ונבטים
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

2/3 כוס תערובת אגוזים לא קלויים לפי בחירה: אגוזי מלך, פקאן, קשיו, בוטנים, פיסטוקים

1/4 כרוב סיני או כרוב לבן חתוך לשערות דקות
1 גזר קלוף ומגורר גס
1/2 רימון מפורק לגרגירים או כוס ענבים שחורים חצויים
1 כוס תערובת נבטים או נבטוטים מסוגים שונים

לרוטב:

1/4 כוס שמן זית
3 כפות מיץ לימון
1/2 כפית מלח
1 שן שום קצוצה קטן
2 כפיות דבש או סילאן

הוראות הכנה

שמים את האגוזים במחבת ללא שמן וקולים תוך ערבוב על אש קטנה במשך 5–6 דקות, עד פריכות והזהבה קלה. קוצצים גס. שמים בצנצנת את מרכיבי הרוטב ומנערים היטב. בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי הסלט, יוצקים מעל את הרוטב, מערבבים ומגישים מיד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות