מתכון

שקשוקה על בצק פיצה עם מוצרלה

מנה שטרום, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
מנה שטרום, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
שקשוקה על בצק פיצה ומוצרלה של שף מנה שטרום
צילום: שרית גופן

רכיבים

חומרים לרוטב:

חומרים לפיצה-שקשוקה:

הוראות הכנה

מחממים במחבת (כזאת שיכולה להיכנס לתנור) שמן זית.

מטגנים את הירקות מבלי שישחימו.

מוסיפים את קופסת העגבניות וכוס מים, ממליחים ומפלפלים.

מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה למשך עשר דקות.

במקביל מרדדים את בצקי הפיצה ומניחים אותם ב-4 תבניות עגולות או במחבתות.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות לחמש דקות.

מוציאים מהתנור. יוצקים רוטב על כל בצק, שתי ביצים, מעט מוצרלה קרועה לחתיכות ועלי בזיליקום

מכניסים לתנור לחמש דקות נוספות, מוציאים ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ