שקשוקה על בצק פיצה עם מוצרלה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון שקשוקה על בצק פיצה עם מוצרלה

דרגת קושי: קל
שקשוקה על בצק פיצה ומוצרלה של שף מנה שטרום
שרית גופן
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

חומרים לרוטב:

קופסת שימורי עגבניות חתוכות לקוביות (*רצוי איטלקי)

שמן זית

פלפל אדום מתוק חתוך לקוביות

חצי בצל קצוץ

3 שיני שום קצוצות

פלפל חריף חתוך לטבעות

מים, מלח ופלפל

חומרים לפיצה-שקשוקה:

שני כדורים מוצרלה טרייה

מעט עלי בזיליקום

4 בצקי פיצה 200 גרם כל אחד

4 ביצים

הוראות הכנה

מחממים במחבת (כזאת שיכולה להיכנס לתנור) שמן זית.

מטגנים את הירקות מבלי שישחימו.

מוסיפים את קופסת העגבניות וכוס מים, ממליחים ומפלפלים.

מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה למשך עשר דקות.

במקביל מרדדים את בצקי הפיצה ומניחים אותם ב-4 תבניות עגולות או במחבתות.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות לחמש דקות.

מוציאים מהתנור. יוצקים רוטב על כל בצק, שתי ביצים, מעט מוצרלה קרועה לחתיכות ועלי בזיליקום

מכניסים לתנור לחמש דקות נוספות, מוציאים ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות