מתכון

שקשוקה סלק

שדרוג השקשקוה הקלאסית מבית "אחת העם"

הארץ
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
הארץ
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
שקשוקה סלק של אחת העם
צילום: שרית גופן

רכיבים

הוראות הכנה

אופים את הסלק בתנור. קולפים את הסלקים. 2 מהם פורסים לפרוסות דקות ואת השניים האחרים טוחנים בבלנדר.

מעמידים מחבת גדולה על האש. מוזגים שמן זית ומוסיפים את הבצל והשום ומאדים את הבצל עד שקיפות.

מוסיפים את כל שאר המרכיבים מלבד הביצים והיוגורט ומערבבים במחבת.

מביאים לרתיחה ומורידים לאש קטנה ל-10 דקות.

שוברים את הביצים לתוך השקשוקה ומזלפים את היוגורט מעל.

מבשלים עד למידת העשייה המועדפת של הביצים ומגישים עם חלה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ