מתכון

שקשוקה עם תרד וריקוטה

מנה שטרום, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
מנה שטרום, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
שקשוקה תרד וריקוטה פרסקה

רכיבים

חומרים לרוטב:

  • קופסת שימורים של עגבניות החתוכות לקוביות
  • שמן זית
  • פלפל אדום מתוק חתוך לקוביות
  • חצי בצל קצוץ
  • 3 שיני שום קצוצות
  • פלפל חריף חתוך לטבעות
  • מים, מלח ופלפל

חומרים לשקשוקה:

  • 250 גרם עלי בייבי תרד
  • חבילת ריקוטה פרסקה
  • 8 ביצים

הוראות הכנה

מחממים במחבת (שיכולה להיכנס לתנור) שמן זית.

מטגנים את הירקות מבלי שישחימו.

מוסיפים את קופסת העגבניות וכוס מים, ממליחים ומפלפלים.

מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה למשך עשר דקות

מוסיפים את עלי התרד, הביצים וגבינת הריקוטה, בגושים קטנים.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות לחמש דקות.

מגישים במחבת.

תגובות