שקשוקה עם תרד וריקוטה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון שקשוקה עם תרד וריקוטה

דרגת קושי: קל
שקשוקה תרד וריקוטה פרסקה
שרית גופן
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

חומרים לרוטב:

קופסת שימורים של עגבניות החתוכות לקוביות

שמן זית

פלפל אדום מתוק חתוך לקוביות

חצי בצל קצוץ

3 שיני שום קצוצות

פלפל חריף חתוך לטבעות

מים, מלח ופלפל

חומרים לשקשוקה:

250 גרם עלי בייבי תרד

חבילת ריקוטה פרסקה

8 ביצים

הוראות הכנה

מחממים במחבת (שיכולה להיכנס לתנור) שמן זית.

מטגנים את הירקות מבלי שישחימו.

מוסיפים את קופסת העגבניות וכוס מים, ממליחים ומפלפלים.

מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה למשך עשר דקות

מוסיפים את עלי התרד, הביצים וגבינת הריקוטה, בגושים קטנים.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות לחמש דקות.

מגישים במחבת.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות