שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מתכון

שקשוקה עם תרד וריקוטה

מנה שטרום, שף אורח
מנה שטרום, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
שקשוקה תרד וריקוטה פרסקה
צילום: שרית גופן

רכיבים

חומרים לרוטב:

  • 3 שיני שום קצוצות

חומרים לשקשוקה:

  • 250 גרם עלי בייבי תרד
  • 8 ביצים

הוראות הכנה

מחממים במחבת (שיכולה להיכנס לתנור) שמן זית.

מטגנים את הירקות מבלי שישחימו.

מוסיפים את קופסת העגבניות וכוס מים, ממליחים ומפלפלים.

מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה למשך עשר דקות

מוסיפים את עלי התרד, הביצים וגבינת הריקוטה, בגושים קטנים.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות לחמש דקות.

מגישים במחבת.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ