מתכון

שקשוקה רטטוי

פרשנות צרפתית לשקשוקה הים תיכונית . באדיבות "טאטי"

הארץ
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
הארץ
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
שקשוקה רטטוי של טאטי
שקשוקה רטאטוי של טאטיצילום: שרית גופן

רכיבים

הוראות הכנה

חותכים את כל המרכיבים לקוביות קטנות מטגנים כל מרכיב בניפרד

לאחר מכן מתבלים במלח פלפל מוסיפים מעט טמין

מעבירים למחבת מוסיפים מיץ עגבניות ו מבשלים על אש נמוכה כ20 דקות 

מפוררים את הריקוטה שוברים ביצים ומבשלים עד שקשוקה מוכנה

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ