מתכון |

שקשוקה רטטוי

פרשנות צרפתית לשקשוקה הים תיכונית . באדיבות "טאטי"

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הארץ
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
שקשוקה רטאטוי של טאטיצילום: שרית גופן

רכיבים

  • 1 בצל
  • 1 גזר
  • 1 פלפל אדום
  • 2 עגבניות בשלות
  • 1 חציל
  • 1 זוקיני
  • כוס של מיץ עגבניות
  • 2 כפות דבש
  • 100 גרם ריקוטה פרסקה

הוראות הכנה

חותכים את כל המרכיבים לקוביות קטנות מטגנים כל מרכיב בניפרד

לאחר מכן מתבלים במלח פלפל מוסיפים מעט טמין

מעבירים למחבת מוסיפים מיץ עגבניות ו מבשלים על אש נמוכה כ20 דקות 

מפוררים את הריקוטה שוברים ביצים ומבשלים עד שקשוקה מוכנה

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ