שקשוקה רטטוי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון שקשוקה רטטוי

פרשנות צרפתית לשקשוקה הים תיכונית . באדיבות "טאטי"

דרגת קושי: קל
שקשוקה רטטוי של טאטי
שרית גופן
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

1 בצל

1 גזר

1 פלפל אדום

2 עגבניות בשלות 

1 חציל

1 זוקיני 

כוס של מיץ עגבניות 

2 כפות דבש

100 גרם ריקוטה פרסקה

הוראות הכנה

חותכים את כל המרכיבים לקוביות קטנות מטגנים כל מרכיב בניפרד

לאחר מכן מתבלים במלח פלפל מוסיפים מעט טמין

מעבירים למחבת מוסיפים מיץ עגבניות ו מבשלים על אש נמוכה כ20 דקות 

מפוררים את הריקוטה שוברים ביצים ומבשלים עד שקשוקה מוכנה



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות