שקשוקה לבנה עם ביצים עלומות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון שקשוקה לבנה עם ביצים עלומות

גרסה קצת אחרת לשקשוקה הקלאסית. מתכון של "טרטוריה חבה"

10 מנות דרגת קושי: קל
שקשוקה לבנה
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.0 1 5 2

רכיבים

חומרים לרוטב בשמל

100 גרם חמאה
100 גרם קמח
1 ליטר חלב
מלח
פלפל לבןֿ
אגוז מוסקט

חומרים לשקשוקה:

100 גרם פטריות שמפניון מטוגנות קלות מתובלות במלח ופלפל

100 גרם בצל מטוגן מתובל במלח פלפל
100 גרם תרד או מנגולד מאודה או מטוגן בשמן זית
2 ביצים עלומות
100 גרם מוצרלה מגורדת
100 גרם גבינת קממבר צאן
100 גרם גבינת פקורינו

הוראות הכנה

מערבבים כ 4 -6 כפות רוטב בשמל עם הגבינות.

יוצקים לכלי הבישול שמשומן קלות חצי מהכמות.

מפזרים מעל את הפטריות, התרד והבצל.

מפזרים מעל עוד קצת גבינת פקורינו מגורדת.

אופים בחום גבוה עד השחמה קלה של הגבינות.

מניחים את הביצים העלומות מעל ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות