שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מתכון

סלט אטריות סובה

רונית פנסו
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רונית פנסו
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
סלט סובה

רכיבים

  • 250 גרם אטריות סובה מבושלות, שטופות ומסוננות
  • 1 כפית שורש ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
  • 1 כפית פלפל ירוק חריף קצוץ דק
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות חומץ יין אורז או שרי
  • 3 כפות יין לבן יבש
  • 3 כפות טחינה גולמית
  • 2 כפות חמאת בוטנים
  • 1 כפית סוכר או לפי הטעם
  • 2 כפות שמן שומשום כהה
  • 4 כפות בצל ירוק קצוץ

הוראות הכנה

מניחים את האטריות בקערה ומוסיפים את הג'ינג'ר והפלפל הירוק החריף. בקערה נפרדת מערבבים את שאר החומרים, פרט לבצל הירוק, עד שנוצרת מעין משחה רכה (אם המשחה סמיכה מדי, מוסיפים מעט יין או מים פושרים). מעבירים את המשחה לקערת האטריות ומערבבים היטב. משהים למשך כשעה בטמפרטורת החדר. מפזרים את הבצל הירוק לפני ההגשה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ