סלט אטריות סובה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט אטריות סובה

דרגת קושי: קל
סלט סובה
4תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

250 גרם אטריות סובה מבושלות, שטופות ומסוננות

1 כפית שורש ג'ינג'ר טרי קצוץ דק

1 כפית פלפל ירוק חריף קצוץ דק

3 כפות רוטב סויה

3 כפות חומץ יין אורז או שרי

3 כפות יין לבן יבש

3 כפות טחינה גולמית

2 כפות חמאת בוטנים

1 כפית סוכר או לפי הטעם

2 כפות שמן שומשום כהה

4 כפות בצל ירוק קצוץ

הוראות הכנה

מניחים את האטריות בקערה ומוסיפים את הג'ינג'ר והפלפל הירוק החריף. בקערה נפרדת מערבבים את שאר החומרים, פרט לבצל הירוק, עד שנוצרת מעין משחה רכה (אם המשחה סמיכה מדי, מוסיפים מעט יין או מים פושרים). מעבירים את המשחה לקערת האטריות ומערבבים היטב. משהים למשך כשעה בטמפרטורת החדר. מפזרים את הבצל הירוק לפני ההגשה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות