מתכון

קרפצ'ו לוקוס עם סלסת ירקות שורש

עופר אבגיל, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עופר אבגיל, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
קרפצ'יו דג

רכיבים

  • 100 גרם פילה לוקוס, חתוך דק
  • 1/2 קולורבי
  • 1/2 בצל סגול
  • 1 גזר
  • 1/2 צנון
  • 1צ'ילי חריף צהוב
  • 1 צ'ילי חריף אדום
  • מעט מיקרו בזיליקום
  • מיץ מלימון טרי
  • שמן זית
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה

קולפים וחותכים את הירקות לקוביות קטנות מאוד. שמים את הירקות הקצוצים בקערה ומתבלים במלח, פלפל, לימון ושמן זית. מסדרים בצלחת הגשה את פרוסות הדג הדקיקות, ומתבלים במלח ים ובפלפל שחור. במרכז הצלחת מניחים גבעה של תערובת ירקות השורש ומזליפים מעל הכל שמן זית ולימון. לסיום מקשטים במעט עלי מיקרו בזיליקום. מומלץ להגיש עם פרוסות באגט קלויות בתנור עם שמן זית

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ