קרפצ'ו לוקוס עם סלסת ירקות שורש - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קרפצ'ו לוקוס עם סלסת ירקות שורש

דרגת קושי: קל
קרפצ'יו דג
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

100 גרם פילה לוקוס, חתוך דק

1/2 קולורבי

1/2 בצל סגול

1 גזר

1/2 צנון

1צ'ילי חריף צהוב

1 צ'ילי חריף אדום

מעט מיקרו בזיליקום

מיץ מלימון טרי

שמן זית

מלח ופלפל

הוראות הכנה

קולפים וחותכים את הירקות לקוביות קטנות מאוד. שמים את הירקות הקצוצים בקערה ומתבלים במלח, פלפל, לימון ושמן זית. מסדרים בצלחת הגשה את פרוסות הדג הדקיקות, ומתבלים במלח ים ובפלפל שחור. במרכז הצלחת מניחים גבעה של תערובת ירקות השורש ומזליפים מעל הכל שמן זית ולימון. לסיום מקשטים במעט עלי מיקרו בזיליקום. מומלץ להגיש עם פרוסות באגט קלויות בתנור עם שמן זית



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות