מתכון |

טונה צרובה בתבלינים

עופר אבגיל ,שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עופר אבגיל ,שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
טונה צרובה
צילום: תומר אפלבאום
  • 120 גרם פילה טונה
  • 1/4 אבוקדו
  • כף פלפל שחור גרוס גס
  • 2 כפות שומשום שחור
  • 2 כפות קצח
  • 1 כפית גרגירי כוסברה
  • קורט מלח ים
  • רוטב צ'יפוטלה
  • נבטי צנונית
  • שמן קנולה

מערבבים את כל התבלינים ומצפים את פילה הטונה מכל הצדדים ומהדקים חזק. מחממים מעט שמן קנולה במחבת כבדה, וצורבים את נתח הטונה כחצי דקה מכל צד. על צלחת הגשה מזליפים מעט רוטב צ'יפוטלה. פורסים את האבוקדו לפרוסות ומסדרים אותן בצלחת. מניחים מעל את פילה הטונה חתוך לפרוסות דקות ומקשטים בנבטי צנונית.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ