טונה צרובה בתבלינים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון טונה צרובה בתבלינים

דרגת קושי: קל
טונה צרובה
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

120 גרם פילה טונה

1/4 אבוקדו

כף פלפל שחור גרוס גס

2 כפות שומשום שחור

2 כפות קצח

1 כפית גרגירי כוסברה

קורט מלח ים

רוטב צ'יפוטלה

נבטי צנונית

שמן קנולה

הוראות הכנה

מערבבים את כל התבלינים ומצפים את פילה הטונה מכל הצדדים ומהדקים חזק. מחממים מעט שמן קנולה במחבת כבדה, וצורבים את נתח הטונה כחצי דקה מכל צד. על צלחת הגשה מזליפים מעט רוטב צ'יפוטלה. פורסים את האבוקדו לפרוסות ומסדרים אותן בצלחת. מניחים מעל את פילה הטונה חתוך לפרוסות דקות ומקשטים בנבטי צנונית.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות