דלעת ערמונים ממולאה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון דלעת ערמונים ממולאה

4 מנות דרגת קושי: קל
חצי דלעת ממולאה
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

4 דלעות ערמונים

6 פטריות יער

6 פטריות שמפיניון

180 גרם פילה בקר, חתוך לרצועות

15 ערמונים

שמן זית

טימין

פרמזן

מלח, פלפל שחור

הוראות הכנה

אופים את הדלועים, שלמים ועטופים בנייר אלומיניום, במשך כשעה בתנור. מוציאים מהתנור ומשאירים לקירור. לאחר שהתקררו חוצים את הדלועים לאורכם ומוציאים את הגרעינים בעזרת כפית. מסדרים בתבנית את החצאים, בוזקים מלח גס, מזליפים שמן זית ואופים בתנור עד להזהבה. חותכים את הפטריות והערמונים לחצאים, ומקפיצים עם שמן זית במחבת, ביחד עם רצועות הפילה, מלח, פלפל וטימין עד להזהבה. מסדרים במגש את חצאי הדלועים הממולאים בתערובת הפטריות ונתחי הבקר. מכניסים לתנור להשחמה וחימום, ולבסוף מפזרים מעל גבינת פרמזן.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות