שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מתכון

דלעת ערמונים ממולאה

עופר אבגיל, שף אורח
עופר אבגיל, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 מנות
חצי דלעת ממולאה

רכיבים

  • 4 דלעות ערמונים
  • 6 פטריות יער
  • 6 פטריות שמפיניון
  • 180 גרם פילה בקר, חתוך לרצועות
  • 15 ערמונים

הוראות הכנה

אופים את הדלועים, שלמים ועטופים בנייר אלומיניום, במשך כשעה בתנור. מוציאים מהתנור ומשאירים לקירור. לאחר שהתקררו חוצים את הדלועים לאורכם ומוציאים את הגרעינים בעזרת כפית. מסדרים בתבנית את החצאים, בוזקים מלח גס, מזליפים שמן זית ואופים בתנור עד להזהבה. חותכים את הפטריות והערמונים לחצאים, ומקפיצים עם שמן זית במחבת, ביחד עם רצועות הפילה, מלח, פלפל וטימין עד להזהבה. מסדרים במגש את חצאי הדלועים הממולאים בתערובת הפטריות ונתחי הבקר. מכניסים לתנור להשחמה וחימום, ולבסוף מפזרים מעל גבינת פרמזן.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ