מתכון: דלעת ערמונים ממולאת

דלעת ערמונים מלאה בכל טוב, מפטריות ופילה בקר ועד ערמונים של ממש

עופר אבגיל, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עופר אבגיל, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
חצי דלעת ממולאה

רכיבים

  • 4 דלעות ערמונים
  • 6 פטריות יער
  • 6 פטריות שמפיניון
  • 180 גרם פילה בקר, חתוך לרצועות
  • 15 ערמונים
  • שמן זית
  • טימין
  • פרמזן
  • מלח, פלפל שחור

הוראות הכנה

אופים את הדלועים, שלמים ועטופים בנייר אלומיניום, במשך כשעה בתנור. מוציאים מהתנור ומשאירים לקירור. לאחר שהתקררו חוצים את הדלועים לאורכם ומוציאים את הגרעינים בעזרת כפית. מסדרים בתבנית את החצאים, בוזקים מלח גס, מזליפים שמן זית ואופים בתנור עד להזהבה. חותכים את הפטריות והערמונים לחצאים, ומקפיצים עם שמן זית במחבת, ביחד עם רצועות הפילה, מלח, פלפל וטימין עד להזהבה. מסדרים במגש את חצאי הדלועים הממולאים בתערובת הפטריות ונתחי הבקר. מכניסים לתנור להשחמה וחימום, ולבסוף מפזרים מעל גבינת פרמזן.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ