מתכון

פסטת ירקות קלויים

עופר אבגיל, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עופר אבגיל, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
פסטת ירקות

רכיבים

הוראות הכנה

מבשלים את הפסטה בסיר עם מים רותחים ומעט מלח, לפי הוראות היצרן. במחבת עם שמן זית משחימים את קוביות הזוקיני עד לגוון זהוב ומוסיפים את הפטריות, השום והפלפל הקלוי ל-3-4 דקות בישול. לאחר מכן מוסיפים את רוטב העגבניות והקרם פרש ומצמצמים עוד כדקה. מוסיפים את הפסטה, מערבבים עם הרוטב וממשיכים לבשל עוד כשתי דקות. מעבירים לצלחת עמוקה, מפזרים מעט בזיליקום קצוץ, פלפל חריף קצוץ וגבינת גאודה עזים מגורדת מעל.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ