פסטת ירקות קלויים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פסטת ירקות קלויים

דרגת קושי: קל
פסטת ירקות
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

250 גרם פסטה קצרה

1 חבילת פטריות שמפיניון

1 פלפל אדום קלוי, חתוך לרצועות

1 זוקיני ללא הליבה, חתוך לקוביות קטנות

6 שיני שום אפויות

1 כוס רוטב עגבניות

חצי כוס קרם פרש

בזילקום קצוץ

פלפל חריף קצוץ לפי הטעם

גבינת גאודה עזים מגורדת

הוראות הכנה

מבשלים את הפסטה בסיר עם מים רותחים ומעט מלח, לפי הוראות היצרן. במחבת עם שמן זית משחימים את קוביות הזוקיני עד לגוון זהוב ומוסיפים את הפטריות, השום והפלפל הקלוי ל-3-4 דקות בישול. לאחר מכן מוסיפים את רוטב העגבניות והקרם פרש ומצמצמים עוד כדקה. מוסיפים את הפסטה, מערבבים עם הרוטב וממשיכים לבשל עוד כשתי דקות. מעבירים לצלחת עמוקה, מפזרים מעט בזיליקום קצוץ, פלפל חריף קצוץ וגבינת גאודה עזים מגורדת מעל.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות