מתכון |

פסטת ירקות קלויים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
דירוג הגולשים
5 כוכבים

רכיבים

  • 250 גרם פסטה קצרה
  • 1 חבילת פטריות שמפיניון
  • 1 פלפל אדום קלוי, חתוך לרצועות
  • 1 זוקיני ללא הליבה, חתוך לקוביות קטנות
  • 6 שיני שום אפויות
  • 1 כוס רוטב עגבניות
  • חצי כוס קרם פרש
  • בזילקום קצוץ
  • פלפל חריף קצוץ לפי הטעם
  • גבינת גאודה עזים מגורדת

הוראות הכנה

מבשלים את הפסטה בסיר עם מים רותחים ומעט מלח, לפי הוראות היצרן. במחבת עם שמן זית משחימים את קוביות הזוקיני עד לגוון זהוב ומוסיפים את הפטריות, השום והפלפל הקלוי ל-3-4 דקות בישול. לאחר מכן מוסיפים את רוטב העגבניות והקרם פרש ומצמצמים עוד כדקה. מוסיפים את הפסטה, מערבבים עם הרוטב וממשיכים לבשל עוד כשתי דקות. מעבירים לצלחת עמוקה, מפזרים מעט בזיליקום קצוץ, פלפל חריף קצוץ וגבינת גאודה עזים מגורדת מעל.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ