טראפלס שוקולד שומשום - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון טראפלס שוקולד שומשום

הטראפלס האלה ממכרים. הם קראנצייים וטעמם משגע, נהדרים כחטיף בריאות בהפסקה באמצע היום עם כוס אספרסו טובה או בסיום ארוחה כמנה אחרונה קטנה ואיכותית

30-35 כדורים דרגת קושי: קל
טראפלס שוקולד שומשום
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

150 שוקולד מריר איכותי

4 כפות שמנת מתוקה או קרם קוקוס
חצי כוס (75 גרם) שקדים טבעיים
כוס (100 גרם) פצפוצי קינואה (להשיג בחנויות טבע)
3 כפות (75 גרם) דבש
3 כפות (50 גרם) טחינה גולמית (מנוערת היטב טרם השימוש)
3 כפות (30 גרם) שומשום קלוי
לציפוי:
4-5 כפות שומשום קלוי
1 כף שמשום שחור (אופציונלי)

הוראות הכנה

שמים בקערה שוקולד מריר ושמנת מתוקה וממיסים בבן מרי או במיקרוגל. מערבבים היטב עד קבלת תערובת חלקה ומבריקה. בקערה הקטנה של מעבד המזון מרסקים שקדים עד קבלת פירורים עדינים (אפשר גם לקצוץ בסכין). מעבירים לקערה בינונית ומוסיפים את כל שאר החומרים, מערבבים היטב ומצננים חצי שעה במקרר. צרים עיגולים קטנים ומצפים בשני סוגי השומשום. שומרים במקרר בקופסה אטומה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות