מתכון

טראפלס שוקולד שומשום

הטראפלס האלה ממכרים. הם קראנצייים וטעמם משגע, נהדרים כחטיף בריאות בהפסקה באמצע היום עם כוס אספרסו טובה או בסיום ארוחה כמנה אחרונה קטנה ואיכותית

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:30-35 כדורים
טראפלס שוקולד שומשום
טראפלס שוקולד שומשום צילום: לימור לניאדו תירוש

רכיבים

לציפוי:

הוראות הכנה

שמים בקערה שוקולד מריר ושמנת מתוקה וממיסים בבן מרי או במיקרוגל. מערבבים היטב עד קבלת תערובת חלקה ומבריקה. בקערה הקטנה של מעבד המזון מרסקים שקדים עד קבלת פירורים עדינים (אפשר גם לקצוץ בסכין). מעבירים לקערה בינונית ומוסיפים את כל שאר החומרים, מערבבים היטב ומצננים חצי שעה במקרר. צרים עיגולים קטנים ומצפים בשני סוגי השומשום. שומרים במקרר בקופסה אטומה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ