ריבת תפוז סיני - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון ריבת תפוז סיני

ריבה נפלאה שבה שוחים חצאי תפוזונים בסירופ שקוף ומבריק. מרקם התפוזונים רך ונגיס וטעמם מתוק עם שמץ מרירות קלה

דרגת קושי: קל
ריבת תפוזונים
לימור לניאדו תירוש

נפלאה להעשרת עוגות, עוגיות, משׁרות עוף ומעל קינוחים חמים.

3תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 ק"ג תפוז סיני (קומקוואט)

500 גרם סוכר לבן

חצי כוס מיץ תפוזים

מיץ וגרידה מלימון אחד

פיסת ג'ינג'ר קטנה

ענף רוזמרין קטן

הוראות הכנה

שוטפים היטב את התפוזונים עם סבון והרבה מים (להורדת שכבת הריסוס מהקליפה). חוצים את התפוזונים, לאורכם. מעבירים לסיר בינוני, ממלאים בהרבה מים, מביאים לרתיחה ומסננים. חוזרים על הפעולה עוד פעמיים. תהליך זה ינטרל את טעם הקליפה המריר.

מעבירים את התפוזונים המסוננים לסיר, מוסיפים סוכר, מיץ תפוזים, לימון וגרידת לימון, ג'ינג'ר ורוזמרין. מרתיחים ומבשלים בבעבוע בינוני, ללא מכסה, 30-40 דקות. מעבירים לצנצנת מעוקרת ומאחסנים במקרר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות