חזה עוף אפוי על פרוסות תפוחי אדמה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון חזה עוף אפוי על פרוסות תפוחי אדמה

מתכון פשוט וטעים שגם ילדים יכולים להכין

4 סועדים דרגת קושי: קל
חזה עוף עם תפוחי אדמה
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

2 חזה עוף חצוי ל-2 כל אחד

2 תפוחי אדמה

2 כפות שמן זית

1 שן שום קלופה וכתושה

רבע כפית פפריקה מתוקה

2 ענפי טימין קצוצים (לא חובה)

רבע כפית מלח

הוראות הכנה

מערבבים בקערה את שמן הזית יחד עם הפפריקה,השום, הטימין ומכניסים לקערה את החזה עוף ומערבבים. בזמן שמשרים את חזה העוף בתבלינים, קולפים את תפוחי האדמה ופורסים לפרוסות דקות.
כעת, ניגשים לתנור ומחממים אותו לחום של 180 מעלות.
לוקחים תבנית עם נייר אפייה ומניחים עליה ארבע פרוסות של תפוח אדמה ועליהן מניחים את החזה עוף (בסך הכל 4 פעמים).
מתבלים במלח כל חזה עוף, מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור ל-20 דקות.
מסירים את נייר האלומיניום לאחר חצי שעה ואופים עוד כ-5 דקות, מוציאים ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות