מתכון |

צ'יפס בטטה שילדים אוהבים

אמיר מרקוביץ', שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אמיר מרקוביץ', שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
צ'יפס בטטה
צ'יפס בטטה צילום: דודו בכר
  • 2 בטטות קלופות וחתוכות למקלות צ'יפס
  • 2 כפות שמן זית
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • רבע כפית מלח

מערבבים בקערה את מקלות הבטטה יחד עם כל שאר המצרכים.
מניחים על נייר אפייה בתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות למשך 10 דקות. אחרי זה הופכים את הבטטות ואופים עוד כ 10 דקות ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ