פירה חצי מעוך - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פירה חצי מעוך

4 סועדים דרגת קושי: קל
פירה מעוך
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

4 תפוחי אדמה בינוניים

כף חמאה

רבע כוס שמנת מתוקה

חצי כפית מלח

הוראות הכנה

קולפים את תפוחי האדמה בעזרת קולפן וחותכים כל תפוח אדמה ל-4 חלקים.
מבשלים בסיר בינוני עם מים את תפוחי האדמה עד שהם רכים, בערך 20 דקות,
מסננים את תפוחי האדמה ומעבירים לקערה.
מוסיפים את השמנת והחמאה ומעוכבים בעזרת מזלג ומתבלים במלח ופלפל.
מערבבים עד שנוצר פירה לא חלק עם חתיכות תפוחי אדמה קטנות ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות