מתכון

קציצות טונה ותירס אפויות

יש לכם שימורי תירס? יש לכם טונה בקופסה? אפשר בקלות להכין מהם קציצות מפתיעות ומעולות בתנור

אמיר מרקוביץ', שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
אמיר מרקוביץ', שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 סועדים
קציצות טונה ותירס

תגיות:

רכיבים

  • 2 קופסאות טונה בשמן – מסונן מהשמן
  • חצי כוס תירס מקופסת שימורים
  • בצל קטן קלוף וחתוך לקוביות קטנות
  • רבע כוס פטרוזיליה קצוצה
  • רבע כפית מלח
  • 1 ביצה

הוראות הכנה

מערבבים בקערה את כל המצרכים היטב עד לקבלת תערובת אחידה ומכניסים אותה למקרר ל-15 דקות. בינתיים מחממים תנור לחום 180 מעלות.

בתום רבע השעה מוציאים את התערובת מהמקרר ויוצרים קציצות די שטוחות מהתערובת ומניחים על נייר אפייה בתבנית. אחרי שיצרנו מכל התערובת קציצות, מכניסים לאפייה בתנור למשך 15 דקות ומגישים.

תגובות