קציצות טונה ותירס אפויות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קציצות טונה ותירס אפויות

4 סועדים דרגת קושי: קל
קציצות טונה ותירס
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

2 קופסאות טונה בשמן – מסונן מהשמן

חצי כוס תירס מקופסת שימורים

בצל קטן קלוף וחתוך לקוביות קטנות

רבע כוס פטרוזיליה קצוצה

רבע כפית מלח

1 ביצה

הוראות הכנה

מערבבים בקערה את כל המצרכים היטב עד לקבלת תערובת אחידה ומכניסים אותה למקרר ל-15 דקות. בינתיים מחממים תנור לחום 180 מעלות.

בתום רבע השעה מוציאים את התערובת מהמקרר ויוצרים קציצות די שטוחות מהתערובת ומניחים על נייר אפייה בתבנית. אחרי שיצרנו מכל התערובת קציצות, מכניסים לאפייה בתנור למשך 15 דקות ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות