שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מתכון

פסטה "בולונז" מהירה עם נקניקיות

לילדים ולצעירים ברוחם: כך תכינו פסטה ברוטב שמזכיר קצת בולונז בלי לבזבז שעות במטבח

אמיר מרקוביץ', שף אורח
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
אמיר מרקוביץ', שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 סועדים
פסטה "בולונז" עם נקניקיות
פסטה "בולונז" עם נקניקיות צילום: דודו בכר

רכיבים

  • 4 נקניקיות עוף
  • 1 קופסה של עגבניות מקולפות חתוכות (שימורים)
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כוסות פסטה יבשה מסוג פנה

הוראות הכנה

מבשלים את הפסטה מסוג פנה בסיר עם מים רותחים, חצי כפית מלח וכף שמן זית עד שהפסטה מוכנה – בערך 8 דקות בישול, מסננים ומצננים.
בינתיים חותכים את הנקניקיות לקוביות קטנות, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ומוסיפים את הנקניקיות פנימה ומערבבים.
מוסיפים את השום הכתוש ואת העגבניות המקולפות, מתבלים במלח ובסוכר ומוסיפים את הטימין. את הכל מבשלים כ-20 דקות על אש נמוכה ומוסיפים למחבת את הפסטה, מערבבים ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ