פסטה "בולונז" מהירה עם נקניקיות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פסטה "בולונז" מהירה עם נקניקיות

לילדים ולצעירים ברוחם: כך תכינו פסטה ברוטב שמזכיר קצת בולונז בלי לבזבז שעות במטבח

4 סועדים דרגת קושי: קל
פסטה "בולונז" עם נקניקיות
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

4 נקניקיות עוף

חצי כפית שום כתוש

1 קופסה של עגבניות מקולפות חתוכות (שימורים)

חצי כפית טימין קצוץ

כפית מלח

רבע כפית סוכר

3 כפות שמן זית

2 כוסות פסטה יבשה מסוג פנה

הוראות הכנה

מבשלים את הפסטה מסוג פנה בסיר עם מים רותחים, חצי כפית מלח וכף שמן זית עד שהפסטה מוכנה – בערך 8 דקות בישול, מסננים ומצננים.
בינתיים חותכים את הנקניקיות לקוביות קטנות, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ומוסיפים את הנקניקיות פנימה ומערבבים.
מוסיפים את השום הכתוש ואת העגבניות המקולפות, מתבלים במלח ובסוכר ומוסיפים את הטימין. את הכל מבשלים כ-20 דקות על אש נמוכה ומוסיפים למחבת את הפסטה, מערבבים ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות