מתכון |

רוטב רוזה לפסטה ב-8 דקות

אמיר מרקוביץ', שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אמיר מרקוביץ', שף אורח
דירוג הגולשים
3.5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 סועדים
פסטה רוזה צילום: דודו בכר

רכיבים

  • 2 כוסות פסטה יבשה מסוג פוזילי

  • כף שמן זית

  • 1 קופסה של רסק עגבניות (קטנה)

  • כוס שמנת מתוקה

  • כפית חמאה

  • 1 שן שום קלופה וכתושה

  • רבע כפית מלח

הוראות הכנה

מבשלים את הפסטה מסוג פנה בסיר עם מים רותחים, חצי כפית מלח וכף שמן זית עד שהפסטה מוכנה – בערך 8 דקות בישול, מסננים ומצננים.

ממיסים את החמאה במחבת גדולה ומוסיפים את השום הכתוש ומזהיבים אותו בבישול.

מוסיפים את רסק העגבניות ואת השמנת המתוקה ומערבבים היטב.

מתבלים במלח ומצמצמים מעט את הרוטב עד שהוא מסמיך מעט.

מוסיפים את הפסטה לרוטב, מערבבים ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ