רוטב רוזה לפסטה ב-8 דקות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון רוטב רוזה לפסטה ב-8 דקות

4 סועדים דרגת קושי: קל
פסטה רוזה
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

2 כוסות פסטה יבשה מסוג פוזילי

כף שמן זית

1 קופסה של רסק עגבניות (קטנה)

כוס שמנת מתוקה

כפית חמאה

1 שן שום קלופה וכתושה

רבע כפית מלח

הוראות הכנה

מבשלים את הפסטה מסוג פנה בסיר עם מים רותחים, חצי כפית מלח וכף שמן זית עד שהפסטה מוכנה – בערך 8 דקות בישול, מסננים ומצננים.

ממיסים את החמאה במחבת גדולה ומוסיפים את השום הכתוש ומזהיבים אותו בבישול.

מוסיפים את רסק העגבניות ואת השמנת המתוקה ומערבבים היטב.

מתבלים במלח ומצמצמים מעט את הרוטב עד שהוא מסמיך מעט.

מוסיפים את הפסטה לרוטב, מערבבים ומגישים.

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות