מטבל איולי וקורנישונים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מטבל איולי וקורנישונים

דרגת קושי: קל
איולי וקורנישונים
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

2 חלמונים בטמפרטורת החדר

1 שן שום קצוצה

כפית וחצי חרדל דיז'ון חלק

2 כפיות מיץ לימון

חצי כפית מלח

180 מ”ל (3/4 כוס) שמן אגוזים או חמניות

כף שמן זית

6 קורנישונים קצוצים

הוראות הכנה

טורפים חלמונים במטרפה ידנית או במעבד מזון קטן עד שהם תופחים וצבעם מתבהר (אם מכינים כמות גדולה יותר, מעבדים במעבד מזון בפולסים). מוסיפים תוך כדי טריפה שום, חרדל, לימון ומלח עד לקבלת מרקם אחיד.

מזליפים פנימה שמן בהזלפה איטית ותוך כדי טריפה, עד לקבלת מסה תפוחה, סמיכה ומבריקה. מוזגים שמן זית וטורפים מעט. מקררים עד ההגשה. זורים קורנישונים קצוצים מעל ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות