קדרת כבש עם תמרים ודבש - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קדרת כבש עם תמרים ודבש

לעשייה בטאג'ין חרס עבה, גדול ומרשים היושב על מתקן חימום ובישול חשמלי ומאפשר את הטוב בשני העולמות. תבשיל שכולו חג של צירופים

6 מנות דרגת קושי: קל
תבשיל בטאג'ין

שימו לב: את כל נתחי הבשר והדגה הדורשים השחמה יש להשחים במחבת נפרדת, ולא בטאג'ין. כך גם לגבי טיגון בצל, למשל.

25 דקות הכנה. 3 שעות בישול

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 ק"ג בשר כתף כבש חתוך לקוביות

18 תמרים ללא חרצנים

4 כפות דבש ניגר

3 בצלים מקוצצים

קומץ זנגביל

קומץ קינמון

1/2 כף זעפרן

כף מי פרחי הדרים

4 כפות שמן זית

מלח ופלפל

הוראות הכנה

1. שפכו את השמן למחבת והשחימו את קוביות הבשר. הוסיפו את הבצל והניחו לו להתאדות.

2. שפכו לתוך הקדירה. הוסיפו את הדבש, התבלינים ואת מי פרחי ההדרים. הוסיפו את המלח והפלפל ולאחר מכן שפכו ספל מים וערבבו. הפעילו את הקדרה, כסו ובשלו במשך שעתיים ו-35 דקות.

3. הוסיפו את התמרים והמשיכו לבשל במשך 25 דקות נוספות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות