מתכון

חורשט סבזי

אחד מתבשילי הדגל של המטבח הפרסי. חורשט פירושו תבשיל וסבזי הם העשבים הטריים

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
חורשט סבזי
חורשט סבזיצילום: לימור לניאדו תירוש
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:8 מנות

רכיבים

הוראות הכנה

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ