מתכון

אינסלטה די קרנה

גיא סלוק, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
גיא סלוק, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
בשר עם אספרגוס  על הפלנצ'ה

רכיבים

  • חומרים למנה אחת:
  • 70 גרם נתח שפיץ צ'אך
  • 2 אספרגוסים חלוטים חצויים
  • 4 זיתי טאסוס מגולענים
  • פרוסת בצל סגול מפורקת לטבעות
  • 4 עגבניות שמש
  • 2 רבעי ארטישוק אה לה-רומנה
  • 4 פרוסות גבינה צפתית קשה
  • זעתר
  • מלח
  • פלפל
  • שום כתוש
  • שמן זית
  • מיץ לימון
  • פלפל סודני
  • עלי רוקט יפים

הוראות הכנה

מפלפלים וממליחים את נתח הבשר לפי הטעם. במחבת חמה עם שמן זית, "סוגרים" את הבשר מכל צדדיו, מקררים אותו ופורסים דק. בקערה מערבבים את שאר מרכיבי הסלט - אספרגוס, זיתים, בצל, עגבניות שמש, ארטישוק וגבינה צפתית, ומתבלים לפי הטעם בשמן זית, שום כתוש, מיץ לימון, מלח, פלפל וזעתר. מסדרים את עלי הרוקט בצלחת הגשה, ומעליהם מפזרים את הסלט עם נתחי הבשר.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ