אינסלטה די קרנה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון אינסלטה די קרנה

מנת אחת דרגת קושי: קל
בשר עם אספרגוס  על הפלנצ'ה
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

חומרים למנה אחת:

70 גרם נתח שפיץ צ'אך

2 אספרגוסים חלוטים חצויים

4 זיתי טאסוס מגולענים

פרוסת בצל סגול מפורקת לטבעות

4 עגבניות שמש

2 רבעי ארטישוק אה לה-רומנה

4 פרוסות גבינה צפתית קשה

זעתר

מלח

פלפל

שום כתוש

שמן זית

מיץ לימון

פלפל סודני

עלי רוקט יפים

הוראות הכנה

מפלפלים וממליחים את נתח הבשר לפי הטעם. במחבת חמה עם שמן זית, "סוגרים" את הבשר מכל צדדיו, מקררים אותו ופורסים דק. בקערה מערבבים את שאר מרכיבי הסלט - אספרגוס, זיתים, בצל, עגבניות שמש, ארטישוק וגבינה צפתית, ומתבלים לפי הטעם בשמן זית, שום כתוש, מיץ לימון, מלח, פלפל וזעתר. מסדרים את עלי הרוקט בצלחת הגשה, ומעליהם מפזרים את הסלט עם נתחי הבשר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות