מתכון

עוגת אבוקדו ואגוזים בזיגוג לימוני

באמריקה הלטינית נאכל האבוקדו על פי רוב כשהוא ממותק בסוכר או בדבש, בצורת משקה או אפילו גלידה. מרקמו, המזכיר את זה של הבננה, הופך אותו לשותף מושלם לעוגות ולקינוחים

הדיי עפאים
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עוגת אבוקדו ואגוזים בזיגוג לימוני
עוגת אבוקדו ואגוזים בזיגוג לימוניצילום: דן פרץ
הדיי עפאים
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל

רכיבים

לעוגה:

לזיגוג סוכר ולימון:

הוראות הכנה

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ