לביבות עדשים כתומות בגראם מסאלה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לביבות עדשים כתומות בגראם מסאלה

טעמים מהמטבח ההודי, הלביבות האלה נפלאות כתוספת אך למעשה הן נהדרות כארוחה צמחונית בפני עצמן

6 לביבות דרגת קושי: קל
לביבות עדשים כתומות בגראם מסאלה עם רוטב ראהיטה
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

200 גרם עדשים כתומות מבושלות במים עם מעט כורכום עד ריכוך

10 גרם מלח

3 גרם פלפל שחור

6 גרם גארם מאסאלה

120 גרם בצל שחום

2 שיני שום כתושות

40 גרם קמח לבן

3 חלמונים

40 גרם כוסברה קצוצה

פלפל שאטה – אם אוהבים חריף

לטיגון:

מחבת גדול

שמן תירס/ קנולה/ סויה עד לגובהה פרק אצבע

נייר סופג

לראהיטה:

250 גרם יוגורט עיזים או כבשים

3 מלפפונים פרוסים טבעות ומושרים במעט בחומץ וכפית ואבקת קארי צהוב

20 גרם ג'ינג'ר טרי קלוף קצוץ

1 שן שם כתושה

כף מיץ לימון

50 גרם כוסברה קצוצה

10 גרם נענע קצוצה רק עלים

10 גרם סוכר

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים יחד, עד ליצירת תערובת במרקם בצק, מוסיפים קמח במידת הצורך יוצרים כדורים קטנים. 

מטגנים במחבת עם שמן על אש בינונית עד לקבלת צבע חום זהוב משני הצדדים.

מניחים על נייר סופג.

הראהיטה:

מערבבים הכול יחד

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות