שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מתכון

לביבות דג ובטטה

אלו הם ממש כדורי דג והם מוגשים עם ממרח צזיקי

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
קובי אוחיון, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:6 לביבות
לביבות דג ובטטה
לביבות דג ובטטהצילום: דודו בכר

רכיבים

  • 2 בטטות בנוניות קלופות ומגורדות בפומפייה גס
  • 30 גרם בצל ירוק טבעות
  • 100 גרם שמיר קצוץ
  • 30 גרם ראשד קצוץ – אם אין אז אפשר להחליף בפטרוזיליה
  • 5 גרם קינמון טחון
  • 2 חלמונים
  • 30 גרם קורנפלור
  • 20 גרם מיץ לימון
  • 150 גרם דג ים לבן טחון

צזיקי:

  • 300 גרם מלפפון פרוס טבעות
  • 20 גרם מלח
  • 300 נענע קצוצה גס
  • 100 גרם לאבנה
  • 100 גרם יוגורט עיזים או כבשים
  • 100 גרם שמיר מיובש
  • 30 גרם שמן זית

הוראות הכנה

מערבים את החומרים יחד ומסננים יוצרים כדורים קטנים ומטגנים על אש בינונית עד שמקבלים צבע חום זהוב משני הצדדים.

צזיקי:

משרים את המלפפון עם המלח למשך 20 דקות. שוטפים, מסננים וסוחטים

מערבבים את כל החומרים יחד לממרח אחיד.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ