לביבות דג ובטטה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לביבות דג ובטטה

אלו הם ממש כדורי דג והם מוגשים עם ממרח צזיקי

6 לביבות דרגת קושי: קל
לביבות דג ובטטה
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

2 בטטות בנוניות קלופות ומגורדות בפומפייה גס

30 גרם בצל ירוק טבעות

100 גרם שמיר קצוץ

30 גרם ראשד קצוץ – אם אין אז אפשר להחליף בפטרוזיליה

5 גרם קינמון טחון

2 חלמונים

30 גרם קורנפלור

20 גרם מיץ לימון

150 גרם דג ים לבן טחון

צזיקי:

300 גרם מלפפון פרוס טבעות

20 גרם מלח

מיץ לימון משני לימונים

גרדת לימון מלימון אחד

300 נענע קצוצה גס

שן שום קצוצה דק

100 גרם לאבנה

100 גרם יוגורט עיזים או כבשים

100 גרם שמיר מיובש

30 גרם שמן זית

 

הוראות הכנה

מערבים את החומרים יחד ומסננים יוצרים כדורים קטנים ומטגנים על אש בינונית עד שמקבלים צבע חום זהוב משני הצדדים.

צזיקי:

משרים את המלפפון עם המלח למשך 20 דקות. שוטפים, מסננים וסוחטים

מערבבים את כל החומרים יחד לממרח אחיד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות